Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Počátek těchto cest je úplňkový, to znamená něco se dokončilo a nové nás čeká a před námi se otvírá. Byl ve znamení Ryb, které mají pod patronátem nohy a šišinku …a jak jsem psala dalo by se přeložit jako, že o svých krocích přemýšlíme. Kolektivní část je o každém z nás. Zaměřme se tedy sami na sebe, ne na druhé. Ty výhledy se týkají hlavně každého jednotlivce. Máme si uvědomit, že cesta má být radostná…tedy, že má přinášet radost do každého, všedního dne a tím naplňovat a harmonizovat! Směr, kterým jsme se všichni vydali je správný a je jen na nás, jakým způsobem budeme využívat příležitosti, které nám budou chodit postupně do života.

A pamatujte, vždy máme na vybranou.

🍀Cesta č.1

Cesta vede mírně nahoru, takže vy všichni kteří jste zvolili právě tuto cestu se připravte na to, že bude zapotřebí vynaložit určité úsilí, aby jste svého cíle dosáhli. Osvobozujete se od zklamání -očekávali jste jiný výsledek a tak trochu to bouchlo, období lízání ran už hoďte za hlavu. Spíše se zaměřte na novou informaci…Co když všechno to, co jsem očekával/a bouchlo proto, že už mi to dalo všechno, co mi to dát mělo a teď mě to táhne jako můru za světlem prostě dál? Pořádkumilovné období Panny vám dopomůže k tomu rozdělit na dvě hromádky, co ještě ano a co už rozhodně ve svém životě neee. No a jestli to nedáte v měsíci Panny…spolehněte se, že budete „ dokopáni“ dalším obdobím. Posbírejte tedy tolik zkušeností kolik potřebujete, ale tato cesta vám ukazuje a říká, že již máte vše potřebné a další sbírání je vaší zbytečnou ztrátou času.

🍀Cesta č.2

Cesta vede oázou a stínem, dalo by se říct pohoda…ale tato cesta vám také připomíná to, co řešíte uvnitř sebe – odloučení. Až čas prokáže, že toto období melancholie bylo důležité pro uvědomění si, že to na čem jste velmi dlouho stavěli už nefunguje. Tato cesta naznačuje dobrovolné opuštění bezpečí a zdánlivé jistoty dosavadního života. Každý máme svůj žebříček hodnot a i když mohou vypadat podobně totožné nejsou. Využijte tohoto času a nechte se vést duchem místa…z dlouhodobého hlediska tato cesta vede přes odpočinek u posvátného jezírka k informaci „Svezu se na vlně“…nová energie, proud, harmonie, pocit štěstí a radosti. Co dodat?

🍀Cesta č.3

Tato cesta nese název „Změna“. Jdete obvyklým směrem a tato cesta vás nutí učinit změnu, vybočit ze zaběhnutého. A víte proč? Je moc hezké, že zvládáte teorii, máte načteno a víte co by jak mělo být….ovšem ta změna se nestane sama od sebe. Očekává, že vybočíte, že vystoupíte z toho smrádku, ale teplíčka a začnete aplikovat do života, vdechnete svým snům život.

Nebo si vážně myslíte, že když budete dál smýšlet stejně, dál konat stejně….že se něco změní? Ne, nezmění a chce se od vás trpělivost, píle, chuť, motivace … Podotýkám, že samotný proces může i bolet, podle toho jak dlouho si stojíte na místě bez činů a ochoty cokoliv změnit. Nejvíce je nutná trpělivost se sebou a krok za krokem pokračovat, vytrvat. Myslete na to, že nejen hvězdy září v září.

Tak to by bylo…našli jste své odpovědi? Přeji krásné babí léto beze strachu ze změn. Těším se na setkání i zpětné vazby od vás!

Pro podporu mé písemné formy finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji…s láskou💞Pavka Burdová

Děkuji za sdílení

Doporučené články