Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Ahoj…tento článek jsem napsala před lety, dnes jsem si ho přečetla při třídění a cítím, že je stále aktuální…tak vám ho přidávám

Vysavač

Před nedávnem jsem popíjela telefonní kávu s kamarádkou a probíralo se co a jak v posledních dnech, jak obě zvládáme a jaký tlak vnímáme, když jdeme ven. Myšleno mezi lid, nikoliv do lesa, kam naopak obě chodíme načerpat a nadýchat se mrazivého vzduchu.

Řeč došla i na spotřebič jménem Vysavač…je to tak dva měsíce, co mi prostě umřel….prostě a jednoduše jsem ho dala do zásuvky a on se vyzkratoval, jen malá jiskřička a bylo to. Asi bych tomu úplně nevěnovala více pozornosti, protože spotřebiče mají prostě nějakou životnost a po čase je potřeba koupit nový. Ale….. Kámoška povídá…no tak si představ, že mi odešel vysavač! Říkám, mě taky! A to už mě přivedlo na jiný úhel pohledu na vysavač jako takový….vysává bordel, smítka, prach…dělá čistou plochu před vytíráním nebo další úpravou…víří vzduch a vtahuje nečistoty do sebe, tedy do sáčku, který se potom vyhodí….

Přišla mi zajímavá synchronicita s člověkem, který saje negace a bordel, informace zvenčí k sobě dovnitř…rozuměno do hlavy primárně, potom třeba i po těle, kterak se ho to dotýká…srdce – nemohu tu křivdu, bolest, situaci, myšlenku přenést přes srdce, nemohu jí ani strávit(bolest břicha), ani rozchodit….a bordel právě nakazil celý čakrový, potažmo lidský systém – pytlík…dáme-li se!

Na tuto myšlenku mě přivedla kamarádka, která luxovala na místě, kde celý víkend posedávala osoba, která čas od času dojede, patrně přijíždí v dobré víře, ale celou dobu si stěžuje a žehrá na běžný život! To že jede na návštěvu do rodiny a nepřiveze si s sebou krom svých osobních věcí nic, je taky celkem zarážející (ale to už je na nastavení osobních hranic každého z nás)…po víkendu ona osoba odjíždí s úsměvem na rtu, jak si krásně odpočinula a kámoška si jde lehnout, protože je úplně hotová, přesycená…světe div se….vysavač „odešel“ přesně na místě, kde ta osoba seděla! Sdělila jsem jí tuto myšlenku….s bordelem…. a ona říká, ty brďo, to je úplně ono!!!!! Přesně tak to je!

Zkusme se nyní zamyslet jaké informace k sobě do osobního prostoru, bubliny pouštíme!???? Jaké informace okupují náš čas, prostor kolem nás!? Kdo nebo co nás systematicky otravuje?

A i přesto všechno vím, že máme na výběr…myšleno tak, že si vyberu, co vyhledávám za informace a jak využívám čas, který zde mám vyměřený. To vše se podepisuje na kvalitě života jak ho žijeme…zda bezmyšlenkově přebírám sdílené ve všeobecném okolí, nebo zapnu své myšlenkové pochody a mohu být i překvapená, jakou informaci mi přinese obyčejný vysavač

Tak krásný den s výběrem….Pavka🍀🌹

Může jít o obrázek carpet , scraper a vacuum

Doporučené články