Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Po červencové emoční smršti je přechod do energie lvího ohně hmatatelný…a ta úleva, jako by z nás spadla deka a bylo možné se konečně volně nadechnout. Platí spíše v otevřených prostorech, uvnitř to ještě není ono. Začínáme úplňkem ve Vodnáři, který se zaměří na naše nohy(kotníky, bérce) ruce – předloktí a hormony štítné žlázy. Takže směr, kterým jdeme, to co držíme ve svých rukou a kde je zapotřebí aktivovat svůj štít. No ono se řekne, někdy hůř udělá😉. Na konci srpna je další úplněk v Rybách a mezi tím novoluní ve Lvu, taky průchod Lví branou….no nudit se fakt nebudeme, ovšem toho ohně se snažme využít jako hnacího motoru, jiskry pro rozhodnutí, kroky, činy..cokoliv nás napadne.

Poselství pro srpen…

“Je čas odříznout pocit oběti, onen pocit, že stojíme za plotem a smíme se jen dívat. Je čas jednat podle intuice a vnímat srdcem.“ A když se tak stane a fakt to uděláme, míříme do přístavu bezpečí.

🍀Cesta č.1 – Vydáváte se na cestu plnou nabízených příležitostí, realizací, odměn a jediné co vám brání ve vykročení, využití je VÁŠ STRACH! To, že si nevěříte je opravdová brzda. Je nesmysl vám teď tvrdit,…se neboj a udělej krok, o nic nejde, když vy to tak skutečně necítíte.

Jen se teď zastavte, zavřete oči a zkuste popustit svou fantazii z pevně držené uzdy a nechte se unášet, co by bylo kdyby jste „si dovolili“ ten krok…. a další a další a před vámi se rozvíjí příběh prosperity, hojnosti, možná otevíráte dveře….. A možná si dojdete k tomu, že to fakt chcete a v tu chvíli se vaše překážky rozpouštějí. Ne nadarmo se říká, že strach má velké oči nebo kdo se bojí nesmí do lesa….dá se s tím pracovat, když si to dokážete představit. Pokud se nacházíte v energii, „to nejde, to nepůjde“ tak se mějte a čekejte na další bus….jestli dorazí. Cesta tu je a je vlastně za odměnu, tak se nebojte si svou odměnu vyzvednout.

🍀Cesta č.2 – Vydáváte se na cestu s vícero možnostmi. Pokud jedete rovně, cesta vede ke kruhovému objezdu se třemi výjezdy. Pokud se vydáte cestou vlevo, rozhodli jste se vyčkat a využít možnosti porady se svými předky. Nabízí se varianta poučení se z chyb nebo inspirace jejich životem. Každopádně je to možnost, jako byste dávali na misku vah svá pro a proti a vedli sami sebe k důležitému rozhodnutí. Jde o vás, právě teď si řešíte své pocity oběti, procházíte sebeanalýzou, citovými zraněními, pocity osamělosti, zanedbáváním vlastních potřeb přes přílišné zaměření k ostatním….uf to je panečku identifikace a sebereflexe….no ano, může to bolet i slzy přicházejí. Uvědomění někdy bolí, ale dá se využít jako života budič ke změně! Právě to uvědomění vám dá nový pocit, ten pocit výhodné pozice, že to zvládnete, že nakonec až dojedete na kruháč a zvolíte jakýkoliv výjezd, bude to v pořádku. Využijte vizi ohně a spalte co v životě už nechcete, nepotřebujete…nechte sami sebe zachránit rytířem na bílém koni, budete mile překvapeni, že pod přilbou spatříte svou tvář! Nikdo jiný to za vás totiž neudělá. Klíčovým slovem je odvaha.

🍀Cesta č.3 – Vy už jste se rozhodli, odcházíte z místa, situace, vztahu smíření a dobrovolně. Už jste pochopili, že tady nelze chtít víc, že ze své pozice víc, prostě udělat nemůžete. Nyní se tedy nacházíte v tom času přechodu a změn. To, co vás svazovalo, zatěžkávalo necháváte za sebou a rýsují se nové příležitosti, využití víry ke svým schopnostem, s vášní přistoupit k novému a vdechnout tomu nový život v podobě vynaložené energie. Vy sice netušíte kam jdete, můžete mít z toho i bezesné noci, ale uvnitř víte, že jdete správně. To uvnitř se jmenuje „cesta srdce“ a není pro každého. Nečekejte razítka pochopení od svých blízkých, nemusí to být jejich cesta. Je vaše! A vy jste připraveni si ji ustát a naplnit své sny.

Tak to by bylo…našli jste své odpovědi? Přeji energický srpen beze strachu ze změn. Těším se na setkání i zpětné vazby od vás!

Pokud se rozhodnete podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji…s láskou 💞 Pavka

Doporučené články