Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Máme tu další měsíc, pořadí 10 jménem říjen. A co nás čeká? Velení koncem září převzaly, po zemské Panně, vzdušné Váhy. Energeticky by se mělo lehce ulevit, protože se věci rozpohybují, ale myšlenkově si budeme zarovnávat a dávat na pomyslné misky vah to, co jsme doteď mistrovsky maskovali. Můžeme maskovat navenek, ale uvnitř to víme a je to s razítkem hlášky…“Neunikneš holube!“ Může se nám to nelíbit, ale to je asi tak jediné…

Vlastně to jen blbě zní, to co přijde v říjnu by se dalo nazvat i Povzbuzením po době strávené v jakémsi zamrznutí. Budeme bez výjimek vybízeni, abychom udělali ten nový krok a objevovali nové věci. Někdy způsobují nové věci nepříjemné pocity, obavy a strachy, ovšem i když se zuby nehty držíme starého, nové je tu a úplně nepomůže dělat, že je nevidíme.

Další informací, která se hlásí o slovo je, že celý říjen má pod palcem element Kovu! Ten symbolizuje vymezování, instinkt, vzájemnost, tvrdost, rozpínavost a obranu.

🍀Orgánově – Plíce a tlusté střevo, zastupující Kov, mají za úkol výměnu energie s okolním světem a vytváření rovnováhy mezi přijímáním a dáváním(propojení s Váhou).

Něco nové vzniká, teprve až vyřešíme a ukončíme staré záležitosti. Jde tedy o to, jak dokážeme věci uzavírat, vytvářet si od nich odstup, jak se od nich dokážeme oddělit a rozloučit se s nimi.

⚖️Nerovnováha elementu Kov – snadné podléhání smutku, melancholické stavy, sklíčenost, neklid, pesimismus, zranitelnost, silné lpění, chybí radost a lehkost, převládá lítostivost, necitlivost.

Když je element Kovu v rovnováze a harmonii, dotahujeme věci do konce, umíme včas rozpoznat, čas ukončení, opuštění věcí, stavů, situací, lidí…které už nepotřebujeme.

🍀Mohu doporučit masáž esenciálními oleji na podporu meridiánů – Jalovec, Kadidlo, Cypřiš, Tymián, Šalvěj, Eukalyptus, Tea Tree, Borovice. Esence podpoří rovnováhu elementu.

🍀Cesta č.1 – Zvolili jste cestu výhodné pozice, nadhledu….. a jedeme z kopce a bude to jízda! Máte veškeré informace, abyste se vydali tzv. pod ochranou na novou cestu. Jste si vědomi a přijali jste i rizika nové cesty. Dlouho jste se připravovali a nyní nastal ten čas. Důležitá je zde i symbolika Břízy. Bříza je symbolem čistoty, světla a nových začátků. Je to příslib přirozené regenerace, nového života a životní síly. Nezbývá nic jiné než vykročit, krásná práce! Důležité jsou pro vás informace pro kolektivní část.

🍀Cesta č.2 – Vy si hluboko uvnitř něco důležitého řešíte. Možná jste se v minulosti rozhodovali jen logicky, tedy bez citu…. a teď vám přichází to vyrovnání, ta umírněnost. A tady je možnost krásného rozhledu, výhledu. Takže info pro vás je – „nerozhoduj se v rozporu s tím co cítíš, nedělej kroky bez srdce, propoj ten most mezi logikou a srdcem a dej svému směru ta správná slova.“ No možná se bude vaše okolí divit, co z vás padá…a možná vás ocení za tu odvahu být konečně sami sebou. I zde je posvátný symbol stromu…Bříza je symbolem čistoty, světla a nových začátků. Je to příslib přirozené regenerace, nového života a životní síly. Půda a základy jsou připraveny jen směle vykročit. Důležité jsou pro vás informace pro kolektivní část.

🍀Cesta č.3 – Vy jste zvolili jasně vymezenou cestu, nejde jít ani doprava, ani doleva, protože je zde el. plot. Váš úmysl byl našlápnout zlatou střední, ale co nevidět dojdete na rozcestí, kde se musíte rozhodnout a musíte zvolit kam vykročíte. Takže hrajete jen o čas. Nu což, je váš, nakládejte jak uznáte. Tu poslední informaci k rozhodnutí už máte, už ji žmouláte v ruce, ale možná čekáte na to až to celé bouchne a padne jako domeček z karet a tím vám vytvoří ten kýžený prostor nesmlouvavosti. Nicméně, pár metrů před rozcestím je kaplička, zde můžete rozjímat ve stínu Lípy a každá další informace, která přijde, bude mít podobu spíš duchovního rázu a ženské energie.

Tak ještě jednou malé tajemství….máte vše, co potřebujete, roztáhněte křídla a leťte! Ale psst.

Tak to by bylo…našli jste své odpovědi? Přeji krásný podzim beze strachu ze změn. Těším se na setkání i zpětné vazby od vás!

Pro podporu mé písemné tvorby finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji…s láskou Pavka Burdová

Děkuji za sdílení

Doporučené články