Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

A jak jsem avizovala v rozcestníku na listopad přecházíme z jednoho elementu do dalšího. Přechod je konkrétně z elementu Kov do elementu Voda a přichází s datem 15.11 a setrvá až do února . Zatímco Kov je spojen s nastolením řádu a vyhraněnosti…může to i skřípat, když se dostane kov na kov, dá se říci, že je to o prokázání vůle, což se nemusí líbit v zaběhnutém smrádku, ale teplíčku. Takže síla vůle.
🌊Voda je čistič…jak uvnitř tak navenek. Proplachuje ledviny a tím probíhá přirozená detoxikace. Tento element úzce souvisí se sluchem a otvorem skrze uši. Ano, bolest či jiný projev může poukazovat na to, co nechceme slyšet a před kým, čím si zacpáváme uši.
💦🌊Element Voda – spojen s 2.čakrou a je zdrojem životadárného proudu. Pokud voda teče, proudí…dochází k přirozené očistě, pokud stojí, časem začne zapáchat a započíná hnilobný proces – nemoc. At je voda použita, chápána, využita jakkoli, jedná se vždy o emoční proces očisty, propojený do fyzična, tedy žité reality. Sprcha, vana, bazén, potůček, řeka, rybník, jezero, moře, oceán….záleží na tom, co a jakou sílu a energii si dokážeme představit.
Druhá čakra je o sebevědomí a prosazení vlastního já! Takže realizace všech témat sebeláska, sebedůvěra, víra v sebe, sebepřijetí, sexualita, touha, tvořivost a radost z těchto činností proudící a vyživující….směr rovnováha 💞
Na element voda nahlížím jako na jeden z nejdůležitějších elementů….na těle je to vše tekoucí, vše v pohybu…krev, lymfa, moč, pot….i vzduch nám proudí v těle. Je li tohoto elementu nadbytek nebo přebytek dochází ke stavům úzkosti a strachům.
🍀Harmonie elementu voda se ukáže jako rozhodnost, moudrost, nápaditost, pevná půda pod nohama, člověk září a je v pohodě.
🍀Disharmonie se prezentuje úzkostnými stavy, pocitem nejistoty, obav, apatickými stavy, nedůvěřivostí, neklidem. Člověk je ohnutý, shrbený a má kolem sebe šedo, žádná pozitiva, sklony vše pozitivní negovat, katastrofické scénáře.
🍀Aromaterapie – Cypřiš, Jalovec, Santal, Zázvor, Jasmín, Tymián
🍀Tradiční čínská medicína doporučuje podporu v podobě Kordycepsu, Antilipidového čaje, Pupalky, Vejkan, Zinek, Vápník a Digest.
Tak se opatrujme a něco pro sebe i udělejme….s láskou Pavka Burdová

Pro podporu mé písemné tvorby finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji

💞

Doporučené články