Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Cesta č. 1

Zvolili jste cestu plnou harmonie, pohody a lásky. Také cestu nových příležitostí a jak vše uchopíte je jen a jen na vás! Máte jedinečnou možnost jak realizovat nějaký svůj plán, nápad. Tvořte srdcem! Cesta vede vzhůru, budete tedy stoupat a budete mít daleko více rozhledu a nadhledu pro svou cestu. Vyvarujte se emoční houpačce, výkyvům nálad, bere vám to hodně energie, kterou potřebujete někde úplně jinde. To správné slovo je rovnováha. Když ucítíte, že je něco, co vás a vaši mysl rozhazuje, vědomě z té situace odejděte. Klidně uprostřed věty. Nádech, lehký úsměv uvědomění a odchod….

Jako podpora pro vás přichází ze světa zvířat….SUP – nese informaci – „Nic není zbytečné.“ Sup je symbolem lidské duše, kterou očišťuje od břemen minulosti. Také dokáže bravurně vycítit příležitosti. Nechte smutek a hněv projít skrze vás a brzy se emoce promění….kouzlo ponaučení. Stane se kouzlo prožitého – získáte cennou zkušenost.

Cesta č. 2

Zvolili jste cestu aktivní změny! Učinili jste rozhodnutí, už jasně vidíte možnosti a řešení! Neopírejte se teď o chlad a logiku věci, to by byla slepá ulička. Využijte sílu paprsků Slunce. Dotáhněte svou představu do originální vize! Jen tak, že si vše dokážete představit, to dokážete také převést do žité reality běžných dnů! To o co se nyní opřete sami v sobě je vaše sebeúcta! Uctěte sami v sobě co vše jste již dokázali, poplácejte se po rameni. Cesta je připravena a nejsou zde temná zákoutí!

Jako podpora pro vás přichází ze světa zvířat….KRÁLÍK – nese informaci „ Šťastná doba.“ Králík je symbol plodnosti a žádostivosti. Nastal čas se nechat inspirovat slunečnou a plodnou energií a být produktivní. Cesta vede skrze uvědomění si své zranitelnosti. Když budete jednat, jako byste si věřili, že se máte dobře, najednou zjistíte, že se tak skutečně máte. Opusťte prostor zdánlivého bezpečí!

Cesta č. 3

Vy jste se vydali cestou ustrnutí v minulosti. Jste připravení, ale jako byste zamrzli. Jste příliš opatrní a opíráte se o domnělé jistoty! Vykročte ze svého stínu, dejte do svého života více radosti a využijte nashromážděných pokladů. Máte zde spoustu dřeva – symbol energie. Dřevo je jedním z pěti prvků. Dřevo představuje kreativitu, svobodu, uvolněnost, zvědavost, rozhodnost, přizpůsobivost, originalitu a soucit. Podporuje regeneraci a léčení. A vy si ho tady chramolíte na až pak!? Využijte dary a pořádně zatopte pod kotlem!

Jako podpora pro vás přichází ze světa zvířat ….PAVOUK – nese vám informaci…“ Uskutečni své sny.“ Pavouk začíná vetkávat svůj sen…vše začíná prvním vláknem, než se z toho stane to úžasné mistrovské dílo! Může být symbolem nekonečna pro svůj počet nohou. V šamanismu přináší tvořivost, rovnováhu mezi minulostí a budoucností! Připomínka přítomného okamžiku. Dále fyzičnem a duchovnem…v neposlední řadě mužský a ženský princip. Utkejte svou pavučinu, materiál na to máte!

Tak co, našli jste svůj směr a svá razítka?

Přeji vám k vykročení pevný krok a spoustu radosti v konání …s láskou Pavka

Doporučené články