Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

🍀Kolektivní část

Červenec nese sedmičku, což pro nás znamená spoustu uvědomění a následného rozhodování. Jsou zde nové, vyjasňovací výzvy.

🦞Račí Novoluní 6.7, kde můžeme pociťovat tlak v žaludku či špatné zažívání a ženy mohou procítit své orgány pánevního dna🧡.

V půlce měsíce nás čeká také přechod z elementu Ohně🔥 do Země🌄, což samo o sobě bude chtít pevnou půdu pod nohama! Ale nebojte, to bude samostatné téma, takže se můžeme těšit.

No a taky Kozoroží úplněk🌝 21.7, kde může přijít uvědomění skrze páteř, kolena či kůži. Když mluvíme o kůži jedná se vždy o naše nastavení osobních hranic! Co druhým dovolujeme a jak blízko k tělu si je pouštíme.

Prázdniny jsou samozřejmě i o příležitostech, které přicházejí, jsou zde oslavy a radost a za každým tématem je rozhodnutí! Ovšem úplně nejvíc je důležitý úmysl! S čím do věcí, stavů, vztahů vstupujeme? Co jsme schopni nabídnout, aby se kolo možností roztočilo? Mám vše důkladně promyšlené nebo se plácám a jasno nemám vůbec v ničem? Aby mohl být příjem, má zde být v rovnováze i výdej…tak funguje jakési vnitřní účetnictví. Ráda bych zde připomněla i jednu důležitou věc na kterou se pozapomíná…pokud na něco, někoho ukazujeme prstem, tři prsty směřují, ukazují zpět k nám….buďme tedy opatrní co vysíláme do okolí.

Takže když si to shrneme ..opět se budou řešit vztahy spojené s výše zmíněným. Vztahy bližší, vzdálenější, rodinné, kamarádské, přátelské, partnerské, milenecké, pracovní….a neuniknem!

Dostali jste své odpovědi již v kolektivní části?

Přeji sluníčkové dny a splnění všeho, co si přejete….s láskou 💞předává Pavka Burdová

…a teď k jednotlivým cestám

Může jít o obrázek 1 osoba a text

🍀Cesta č.1

Rozhodli jste se pro cestu pochopení proč, co a jak to máte. Je to cesta po útesu a vy balancujete. Nebezpečí nehrozí, jdete cestou sice kamenitou, ale schůdnou.

Cesta pochopení znamená to, že si prostě a jednoduše srovnáte myšlenky. To jací jste, jak reagujete, jak se chováte… děláte na nějakém základu. Buď máte nějaké špatné zkušenosti, nebo dobré, které se již vyplatily …a potom je zde to, co z vás dělá ten originál, tu jedinečnost, kterou si máte chránit. Jsou zde i věci, které si máte ustát. Zbrklost a unáhlenost není na místě. Obrňte se trpělivostí, neboť ta růže🌹 přináší! Jdete dobře.💞

🍀Cesta č.2

Zvolili jste cestu dokončení a přerodu. Necháváte za sebou nerozhodnost a využíváte nabízených možností. Jen pozor⚠️ na lidi kolem sebe, může nastat dvojí situace.

Jedni jsou zde přímo pro vás, jsou důležití něco jako strážní andělé s připravenou pomocnou rukou na vaší cestě.

A ti druzí – no na ty prostě pozor. Je zde nekalé jednání a spíše pomýšlení na vlastní blaho! Buďte tedy obezřetní. Když zvolíte ty správné, je to jako byste aktivovali magickou hybnou sílu✨ a věci se budou dít jak mávnutím kouzelného proutku. S těmi druhými je zde bludný kořen a zastavení. Volte srdcem!💞

Dostali jste své odpovědi?

🍀Cesta č.3

Váš výběr je spojený s tím, že vy víte kam jedete, co tam bude a děláte pro ten výsledek už teď hodně. Vlastně z vaší pozice vše. Vnímáte tento směr jako osudové rozhodnutí📌 a vaše cesta je bez překážek.

Jen pozor na rychlost! Nesnažte se věci uspěchat. Vaše cesta je zázračný pramen🚰, ale v ten správný čas!

☝️Neuchylujte se ke lžím, nekalostem a podvodnému chování či balamutění, nemuselo by se vám to ve výsledku vyplatit!

Nepokažte si tuto volbu, je čistá!😉😍

Dostali jste své odpovědi?

Přeji sluníčkové dny a splnění všeho, co si přejete….s láskou 💞předává Pavka Burdová

Chcete-li podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji🍀

Doporučené články