Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Tak co tu všechno máme před sebou? Na konci měsíce října jsme prošli změnou času, úplňkem, takže ať chceme nebo se bráníme, změny se dějí i bez našeho přičinění. Stačí jen sledovat a uvědomit si. V tomto měsíci si plamenem svíčky připomeneme a zavzpomínáme na duše nám blízké, přijede Martin na bílém koni…možná fyzicky, v kalendáři určitě. Následuje Novoluní ve Štíru. S datem 15.11 se přesouváme z elementu Kov do elementu Voda💦. Naši podporu budou potřebovat močový měchýř, ledviny a také oběhová soustava (prostě vše, co v našem těle teče a protéká…ano i lymfa). Z emocí je zde hlavně strach, obavy, stavy úzkosti a tvořivost …a to až do února 2024. Před koncem listopadu tu bude i úplněk v Blížencích. Takže už podle tohoto výčtu se dá říci…Pořád se něco děje😉.

A co se bude dít po energetické rovině?

Úklid domu! Uklízet se budou věci, situace, stavy, vztahy a budeme lehce směrováni k tomu, si konečně všimnout, přestat přehlížet to dlouhodobě zaprášené a pokud se budeme snažit to dělat i nadále, už to bude patrně s největší pravděpodobností kopanec do pr🍑….., abychom s tím konečně něco udělali. Smrádek, ale teplíčko nefungují. Ten bordel zabírá místo novým věcem. Takže listopad bude pod heslem…zbavte svůj život nepotřebných věcí a zbytečností. Můžete začít úklidem fyzickým, svého prostoru…a ruku v ruce s tím půjde úklid věcí emočních.

🍀Cesta č.1

Držíte kompas a víte přesně kam máte jít, jen se bojíte udělat ten první krok. Přemýšlíte zprava, zleva, shora, zespoda, nespíte….Možná bude ten první krok velká očista vzduchu, tam kde do teď bylo hodně dusno, ale to co následuje potom, je to malé vnitřní vítězství. Dosáhnete přesně toho, co jste chtěli, co jste si přáli. Budete mít i více síly. Učiňte potřebné kroky a doplujete do bezpečného, kýženého přístavu. Takže zahodit klamné iluze o selhání a hurá na to! Je úplně jedno, jaký ten první krok bude…..hlavně už vykročte! Přece jste si to zvolili, tak čeho se bát!? Držím pěsti jedničky.

🍀Cesta č.2

Úplně se mi chce napsat…Světlo na konci tunelu, zdánlivé bezpečí před okolním světem, ale ten tunel právě v tuto chvíli říká a ukazuje přímý směr a dodržování pravidel. Také sebekázeň a do jisté míry nepřekračování nastavených mantinelů. A ano, tím ten tunel chrání. Svou strukturou, řádem a pravidly. V tuto chvíli nabízí bezpečné rozpoznání známých schémat, manipulací, pastí, kterým už se chcete vyhnout. Použijte tento ochranný čas jako amulet přímo pro vás. Na této cestě srdce rozpoznáte své spojence a až vyjedete ven, najdete ty nej trasy. Vaše cesta je naplněna moudrostí prožitého…bolavým poučením, hlavu vzhůru, máte právo na úspěch.

🍀Cesta č.3

Schody nahoru, schody dolů….takový schody do nebe….Nabízejí se všechny směry a nové myšlenky! Jsou ze dřeva, takže by se dalo i říci potřebné palivo, pokud se na ně zadíváte jako na produkt. Tato cesta ukazuje na úplně novou cestu, kde vznikají nová partnerství…plná harmonie, vzájemného respektu a pevnosti. Vyrazili jste sice trochu s obavami a strachem, ale přirozeně. Všechny aspekty, které se poskládaly k učiněnému rozhodnutí byly plynulé a více než nutné. Asi není nutné psát o zodpovědnosti z této cesty vyplývající. U vás není problém, nasloucháte svému vnitřnímu vedení …péče, nejen o druhé, ale konečně i o sebe.

Tak a to je vše, můžete i sdílet, pokud to tak ucítíte.

Přeji krásné listopadí🍂🍁🍀🍃, užijme si jak nádherně příroda maluje a tvoří…třeba se nechme i inspirovat. Opatrujte se a v případě zájmu, mě neváhejte kontaktovat, jsem tu….s láskou Pavka Burdová

Pro podporu mé písemné tvorby finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji💞

Doporučené články