Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

💥Kolektivní část

A máme tu měsíc s číslem 8 srpen. A co nás všechno čeká?

Hned z kraje tu máme 🦁Lví novoluní…to, abychom si plně uvědomovali, co nám říká naše srdce💞. Pro co bije naše srdce? Také co už nemůže přenést. Z čeho a proč jsme pod tlakem?

Krásná příprava na 8.8.kdy vrcholí energetický počin 🦁Lví Brána!!! Zde vědomě ponecháváme před branou minulost – shrnuto – která nám už neslouží. Opakuji vědomě! To neznamená, že to za nás někdo udělá.

Takže to bude makačka a energetická smršť🌪, taky velká práce na sobě. Krásná, osudem poslaná příležitost, zbavit se různých křivd, bolístek, přísah od srdce, že už nikdy nedovolím tomu to a tamto…taky vztahy, situace, osoby…prostě vědomý krok do nového, možná ještě neznámého, ale směr ulehčení, uvolnění.

Potom nás čeká Vodnářský úplněk🌝 a tam se hodně řeší nohy🦵🦶👣 – co je naší Achillovkou? Z čeho nás chytají křeče do lýtek? V neposledním případě, proč udělat krok je tak těžké a proč máme pocity těžkých nohou?

Ano, vše je propojeno se vším, takže v tom úhledném balíčku🎁 najdeme i lymfu a její průtok! Ha, no k tomu můžu jen dodat, že jen tak je káva kompletní !!!

✨A shrnutí….přichází období, kdy vše staré a nepotřebné odchází, aby mohlo a udělalo prostor pro nové a lepší!✨

Tak co, našli jste odpověď nebo jste ji propojili se svým výběrem cesty?

A nyní k jednotlivým cestám!

Přeji sluníčkové dny a splnění všeho, co si přejete….s láskou 💞předává Pavka Burdová

Chcete-li podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji🍀

💥 Cesta č.1

Zvolili jste cestu plnou příležitostí! Některé se stanou prožitou zkušeností ne nezbytně špatnou pro další vývoj, ale propadnou s nálepkou…to není ono.

Možná jde o metodu „pokus omyl“! To, oč se jedná, je pochopit, co se skrývá za oponou?

Kde reaguje vaše ego jako, že jste právě obdrželi do ksichtu ledovou sprchu? Kde se zlobíte? A co vám konečně dá do ruky ten pomyslný meč⚔️, aby jste utli, přeťali vše to, co už vám prostě a jednoduše neslouží? Co vám ukazují ti nejbližší?👫

Pomalu, ale jistě…neobávejte se dělat z vizí zkušenost! Stále to znamená, že řešení hledáte, potažmo tvoříte! Nesedíte na zadku🍑 a nelitujete se! Děláte vše, aby jste se osvobodili a bylo vám líp!

V tomto případě mám pro vás info…snaha se cení!

Dostali jste svou odpověď? Těším se na vaše reakce.

💥Cesta č.2

Možná máte pocit, že vám došly nápady⁉️.

Cesta, kterou jste zvolili se může zdát jako cesta vyprahlou pouští….jenže to, co vidíte na obrázku si vás přitáhlo, protože jste schopni uvidět tu oázu, která přijde poté, co ji absolvujete!

Ano, je zde spousta vnitřních rozporů..uff…ovšem hledá se ten pramen💧!

Zaměřte se na chvíle ve vašem životě, kdy vám bylo nějakým způsobem ublíženo💔, nemusí to být až tak šílené, když to poberete jako sebeléčení. V těch chvílích totiž vzniká vaše pochybnost o vaší osobě, přílišná sebekritičnost a to odvádí pozornost od pramene, ke kterému míříte.

Když si je uvědomíte, ztratí svou důležitost a vliv.

✨Vaše změna se blíží a její rychlost závisí na vaší ochotě ke změně. Nevzdávejte se.✨

Dostali jste svou odpověď? Těším se na vaše reakce.

💥Cesta č.3

Tato cesta je plná energie✨ a radosti. Jsou to nové pohledy🪞🔮🪟, jako by se vám podařilo odhrnout průhledné závěsy a ten výhled je najednou ostřejší, jasnější.

Vy víte, co v životě chcete, pochopili jste i zodpovědnost za vzniklé či vznikající blízké vztahy. Nezaměňujete zodpovědnost za slovo vina! A to je hooodně důležité, protože když to děláme, objeví se také sebelítost a výčitka „je to má vina!“ 🧐

Když si naopak řekneme, jsem zodpovědný/á za to, jak ten vztah vypadá …jdu touto cestou s vědomím, že vše tvořím a když to tvořím, tak patrně svými činy, chováním, respektem a hlavně srdcem💞

Na této cestě jen pozor ⚠️na tzv. Nečekanou návštěvu…i když i ta je o vašem vnitřním nastavení. Někdy i neočekávané, může být velkým přínosem a ve výsledku zázrakem😍✨

Dostali jste svou odpověď? Těším se na vaše reakce.

Doporučené články