Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Element Kov☯️

V období od 15.9 až do poloviny listopadu vstupujeme do nového elementu a tím je kov. To nastavení je takové tvrdší, je o zpracovávání.

Kov je spojen s nastolením řádu a vyhraněnosti…může to i skřípat, když se dostane kov na kov, dá se říci, že je to o prokázání vůle, což se nemusí líbit v zaběhnutém. Jdeme do takových zpomalujících se energií, sluníčko už barví listy🍂🍁 do podzimna a tento čas může vést do melancholie či smutku.

Smutek ovšem patří do našeho života, je jeho nedílnou součástí. Nedělejme, že není, má svůj prostor už třeba při vzpomínání na blízké lidi, kteří odešli rozchodem či úmrtím…prostě ztrátě. Loučíme se i i s našimi zvířecími miláčky a být smutný je v pořádku.

Když budeme naopak zasouvat smutek do pozadí a nedovolíme emoci se očistit, vlastně vědomě blokujeme tok energie. Tato nerovnováha se může projevit v orgánech plíce🫁, střeva.

🍀V mém zjednodušeném překladu je to o tom, co nemůžeme vydýchat a co nemůžeme strávit…ale ani propustit ze svého života. V důsledku se tyto uložené emoce mohou projevit plynatostí, problémy s trávením, zácpou, alergickými projevy, sennou rýmou a dále pak na kůži…ekzémy, akné apod. No, co naděláme, všechno souvisí se vším.🍀

💞Když jsme s kovem uvnitř v pohodě znamená to, že umíme dokončit započaté, také umíme rozpoznat, kdy je čas konce a opuštění věcí, stavů, postojů, lidí které už nepotřebujeme. Vnitřní vyrovnanost. Dobrá imunita.

🤧Naopak nepohoda se může projevit dogmatickým lpěním, psychickou nerovnováhou a fyzické projevy jsme si už popsali.

🍃Vhodná aromaterapie – Pomeranč, Cypřiš, Kadidlo, Řebříček, Jalovec, Tymián, Růže, Zázvor, Saturejka

🍃Tradiční čínská medicína doporučuje – Digest, Kordyceps, Reishi, Ikan, Vejkan, Vápník, Česnekový olej, Antilipidový čaj

Tak se opatrujme a něco pro sebe i udělejme….s láskou předává💞Pavka Burdová

Pro podporu mé písemné tvorby finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji

Může jít o obrázek text

Doporučené články