Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Duben je ve znamení jistot, protože číslo 4…v numerologii nebo i tak jako lidsky vypadá číslo 4 jako židle a co si pamatuji se říkalo…kdo má židli, ten bydlí!

Ve vícero domácnostech se nyní řeší přijímací zkoušky a tato dvě slova již působí jako červený hadr s osypkami dohromady. A to jak dopadnou, je samozřejmě informace o jistotách na dalších pár let nejen pro adolescenta s brutální pubertou na krku.

Celkově je duben o uchopení příležitostí….nese informaci „Jste schopni a dostatečně kompetentní!“…takže dokážete vše, do čeho vložíte svou energii, aneb co do toho vložíš, to se ti vrátí! A to teď nepíšu jen o přijímačkách! Nebo ano, každý jeden z nás má svoje přijímačky…jen možná nevíme v čem chceme být přijatí a to si máme zvolit.

Cesta č.1

Ti, kdož jsi zvolili tento směr hledají , jsou nerozhodní a na to jediné nač zapomínají je, že jde primárně o vás – ne o ty všechny ostatní. Cesta vede k informaci „Po stopách války“….to znamená, vede skrze uvědomění toho všeho, co už jsem absolvoval/a s čím vším bojoval/a? Toto uvědomění pro vás může být zázračný pramen nebo bažina. Pokud zabřednete v bolístkách, křivdách a neuvidíte světlo, je zde ta možnost, že vás to vše natolik zatíží, že varovně zvedám prst i před fyzickou nemocí.

Velice důležitá je na této cestě Borovice. Přináší vám informaci odolnosti vůči chladu, je symbolem dlouhověkosti, odolnosti jako takové a trpělivosti. Nese ženskou energii.

Načerpejte z obrázku nebo se nechte inspirovat a běžte do lesa informaci síly, trpělivosti a přestaňte se utápět v sebelítosti. Hýčkáním a hňoucáním se v těchto bolavých emocích nikam nevede. Tak hlavu vzhůru a změňte své kroky, vždyť proto to čtete, abyste měli informace a s těmi se přece dá pracovat! Držím pěsti.

Cesta č.2

Pro vás, kdo zvolil tuto cestu mám tyto informace. Jdete si pro občerstvení, odpočinek… cesta vede smíšeným lesem, potřebujete vyčistit hlavu, myšlenky. Smíšený les vytváří přirozenou harmonii jako celek, dělá vás celistvými, když se cítíte roztříštění. Jsou zde i nástrahy, ale jedná se o pouhé překážky na cestě…vše se dá vyřešit, když objevíte svou jiskru. Je zde i úsek, kde budete muset prokázat svou individualitu a osobní přístup. Začali jste šednout a to proč si sem jdete je objevení vlastní jiskry a zažehnutí vnitřního ohně…vyčistit zašedlé a opět se rozzářit. Na cestě je velká spousta příležitostí a po vás se chce, abyste si prostě jen vybrali s čím si budete hrát…ano hrát. Protože hra způsobuje úsměv, radost a s tím je na světě lehčeji. Najdete svou výhodnou pozici ze které budete sami pro sebe oporou.

Cesta č.3

Když se zadíváte na fotku v první řadě vás přivede k uvědomění si, že jde o detaily. Tato cesta vás vede k připomenutí, co jste v minulosti pohřbili. Pokud budete věnovat detailům přílišnou pozornost, je zde velké zdržení. Pokud přeletíte pouze po povrchu, něco vám unikne. Tato cesta vás nabádá k nalezení vlastního středu. Je zapotřebí si uvědomit, co je radostí ve vašem životě, co vás baví? V minulosti jste zkoušeli spoustu věcí, které nevyšly….byly pohřbeny, ale tyto věci vám připomínají, že tím, že po něčem toužíte vás někam vede, k naplnění vašeho snu. A brzdou je v tuto chvíli jen váš strach ze změny. Jste na správné cestě, nevydáváte se do Země Duchů a když se zadíváte nahoru na fotku…je tam už někdo, kdo na vás čeká a bude pro vás velkou oporou. Jdete totiž cestou společnou….

Všem bez rozdílu dětem i rodičům přeji šťastnou volbu, hodně sil a psychické odolnosti ke všem svým přijímačkám. Opatrujme se….těším se na zprávy i osobní setkání s vámi. Třeba potom můžu vyhlásit akci na masáž s názvem „Moje nervy“ nebo tak něco 😀 …

s láskou Pavka

Doporučené články