Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Zdravím všechny, kteří již netrpělivě očekávají informace na květen 2023. Tentokrát je to v energiích úplňku/zatmění ve Štíru. Štír má pod patronátem orgány pánevního dna. Což nás vede k uvědomění si, co vše propadlo až do pánevního dna. Aby bylo možné se ode dna tzv. odrazit je více než nutné si přiznat určité záležitosti, které už opravdu dlouho neslouží k tomu dobrému, ba naopak spíš škodí. Téma pánevního dna je sebeprosazení bez rozdílu žena/muž…“já a moje“ je používáno bez studu a ve zdravém módu, stejně tak informace o nastavení pravidel pro všechny účastníky zájezdu.

Kolektivní info pro všechny, kteří si rádi pročtou směrovky od Pavky je….“Oddělit zrno od plev, projít slavobránou a ustát si nová nastavení.“

Cesta č.1

Vy, kteří jste zvolili tuto cestu jste se vydali směrem živoucí síly. V podobě aromaterapie je Túje nositelkou informace – očisty, protože je močopudná, podporuje tvorbu hlenu a řeší infekty močového systému. Také podporuje klouby a prostatu, umí čistit střeva od parazitů. Z duchovního hlediska je zde smíření se s nevyhnutelným.

Jako byste škrtli zápalkou a zahořeli pro svůj záměr. Cesta ovšem vede skrze osobní archív. V archívu jsou jak jinak…vzpomínky. Vytáhněte nebo projděte si svým soukromým archívem vzpomínek, uvědomte si, co je pro vás v životě důležité, co vás dovedlo až sem. Vím, není to jednoduché, některé vzpomínky mohou být bolestivé, ovšem přes ty si zase lépe uvědomíme, že jsou věci, které už nikomu nedovolíme! A chce si to jen ustát si základ. A dále vede cesta k dalšímu vzdělávání. Ne, koupím si knížku a budu nejchytřejší. Půjdu do nějaké instituce….kurzu, školy, vyššího vzdělání…i proto je důležité si jednoduše uvědomit, kde jsou skryté touhy a kde sice pohodově žiji, ale úplně mě to nenaplňuje!

A jedno malé cvičení…..každý máme ve svém okolí někoho, kdo nese zrcadlo uvědomění. Ten někdo v nás vzbuzuje emoci, která se nám buď líbí – potom je inspirací, takže to asi úplně neřeším. Nebo mě irituje, štve, vytáčí, nutí přemýšlet…..Rozhlédněte se a identifikujte. V případě úspěšnosti mu ve skrytu duše poděkujte, vybičovává vás k tomu, že chcete od života více a učíte se říci to nahlas.

Cesta č.2

Zdravím všechny, kteří si zvolili tento směr. Vy všichni jste prošli ve svém životě změnou, která způsobila zklamání a jdete do klidu. Hledáte balzám na nervy. Ovšem je důležité si na svá zklamání poukázat prstem a pojmenovat je. To jsou ti vnitřní bubáci, kteří vám berou sílu a energii. Díky nim se i snažíte fungovat a jednat tak, že stále hledáte správnou míru – což by nebylo špatně, ale vy jdete v tuto chvíli podřizováním sebe sama k všeobecnému okolí a to rozhodně úplně super není. Tedy ne pro vás.

Oporu najdete v informaci, kterou přináší třešeň – ta nese symbol osvěty, jednoty, sdílené hojnosti. Jste inspirací a světlem. Nenechte se tedy na své cestě stáhnout něčím/někým, kdo neví jak svítit, jak inspirovat a jen se vám chce přidat do batohu, aby jste jej někam vytáhli. Pokud se budete přizpůsobovat, vaše světlo se stane tlumeným….a může později chřadnout až zhasne úplně. Na začátku května se líbá pod rozkvetlou třešní a probouzí to krásné vnitřní pocity…napojte se na ně a vydejte se s důvěrou a radostí na svou cestu.

Cesta č.3

Zvolili jste směr, který vás vede do výhodné pozice. Byla zvolena určitá strategie u které je ovšem více než nutné vydržet a netříštit ani myšlenky, ani energii. Pokud dělám jedno, má to mou plnou pozornost a nemohu se věnovat dalším 10 rozdělaným, to vytváří energii chaosu. Pozor na manipulativní techniky, myšlenky…ne okolí…vaše. Vše děláte se záměrem ochrany, podpory, ale vkládáte do toho své cíle, pozapomínáte na všechny zúčastněné! Ukončete v sobě jeden příběh(může pramenit již v dětství) a věnujte podporu růstu nejen v myšlenkách, ale i činem do příběhu nového! Je čas nového růstu, uvolnění všeho starého – zde vás vrátím ke kolektivní části nahoře!!!

No a tato cesta za předpokladu, že se vám podaří utnout staré a aktivovat nové je i velkou pomocí v podobě tzv. technické údržby i s novými koly, aby vám to lépe jelo! Podívejte se do trávy, je zde spousta Pampelišek, které nesou informaci přání a předtuchy. Je také hodně zajímavé, že Pampeliška kvete za přímého slunce, a večer se zavírá…využijte tedy sluneční energii, denní energii. Dále při odkvětu Pampeliška nechá rozfoukat své chmýří do širokého okolí. Nechte se inspirovat a zaměřte se na to, co kolem sebe šíříte! A projdete vítězným obloukem.

Tak a to je pro tentokrát vše….pevně věřím, že jste našli své odpovědi, nápovědu co a jak pokračovat dál….užijte si nové energie května plné sluníčka a těším se na setkání s vámi i na zpětnou vazbu.

Pokud se rozhodnete podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji…s láskou Pavka

Doporučené články