Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

🍀Kolektivní část

Tento měsíc nás bude nutit k řešení a hledání vlastních jistot. Bude poukazovat na trhliny v nastavení, také na strachy a vnitřní pocity, kterých je hafo. Stále jsme v energii Dřeva ( http://masazepavka.cz/index.php/2024/02/11/element-drevo/ ) a nových začátků.

Oni ty Velikonoce🐣 něco odstartují…nová rozhodnutí, nastavení, upgrady, které si ovšem budeme muset také ustát. Tlak okolí je někdy nekompromisní. Tady se zkusme zamyslet proč je nekompromisní….hm?..protože podle nefunkčních vzorců už asi jedeme dlouho a prostě nejen, že nám to nepasuje, nelícuje, ale ono nám to vlastně i škodí.

Místo abychom se z výkalů vyhrabávali, tak klesáme…jako král v pohádce Sůl nad zlato…“moudrá květeno, přírodo, já klesám….potom přišlo uvědomění a babka kořenářka objasňující situaci říká králi….“našel jsi pevnou půdu pod nohama!“✨

Máme tu také novoluní s energií Beránka kolem 8.4 a Štíří úplněk 24.4…v tyto dny budou energie houstnout. Na začátku měsíce půjde o hlavu, tepny, jazyk zuby…koncem půjde o pohlavní orgány a celkově vlastně pánevní dno…konečník, močovou trubici, muži bacha na prostatu.

🍀Dubnové poselství …“Nacházíte se v procesu hluboké a krásné proměny.“

Už tato kolektivní část mnohé napovídá, co říkáte?

A nyní jednotlivé cesty…

🍀Cesta č.1

V jedné písničce se zpívá…“budem o něco se rvát, až tu nezůstane stát – na kameni kámen.

Směr, který jste vybrali je tak trochu hlučnější než se může na první pohled zdát!

Je to řešení dlouhodobě uložených nefunkčních věcí, stavů, vztahů, emocí…tak nějak nově, originálně!

To pozitivní na tom je, že konečně slyšíte ten slabý hlásek uvnitř a konečně ho následujete! Co naplat, že okolí bude připadat, že tlačíte na sílu a že to tak jako nejste vy…tohle právě konečně vy jste! To už není cesta diplomacie a rádoby přijatelných řešení (pro všechny okolo), vzbudila se vášeň!

Vytvořil se úplně nový člověk, který si je vědom, co má ve svých rukou a jaké bohatství je kolem něho na dosah!

A když nic jiného, po bouřce🌪⛈ se prostě vyčistí vzduch a bude vyvětráno, no ne?🌞

Užijte si tu opravdovost a dýchejte!

Tak co, našli jste své odpovědi?

Těším se na zpětnou vazbu jako každý měsíc.

Přeji všem krásný duben …s láskou💞 Pavka Burdová

Pokud se rozhodnete podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…

🍀Cesta č.2

No, vám to loňské listí🍂 nějak zevšednělo, máte chuť na něco nového. Chcete změny a jste přitahováni jako magnet🧲 tou novou nabídkou, která se rodí. Tato zkušenost je tak lákavá, že zahodíte něco, na čem jste pracovali dost dlouho.

Popřemýšlejte o tom, až totiž spadne růžový opar přichází poznání zklamání, že něco neprobíhá tak, jak se to zprvu tvářilo!

Bohužel jsou věci a zkušenosti, kterými musíte projít! Jsou osudové. Pokud toto čtete, máte tu možnost více o věcech přemýšlet a nevrhat se po hlavě do neznáma!

Také zhodnoťte jestli jste plně v přítomnosti nebo se rozhodujete na základě zkušeností z minula. Doporučuji propojit s informacemi pro kolektivní část.

Tak co, našli jste své odpovědi?

Těším se na zpětnou vazbu jako každý měsíc.

Přeji všem krásný duben …s láskou💞Pavka Burdová

Pokud se rozhodnete podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…

Může jít o obrázek strom a tráva

🍀Cesta č.3

Vy teprve po této cestě pokukujete👀, ještě vůbec nevíte zda se po ní vydáte!? V tuto chvíli se formuje rozhodnutí a vlastní úmysl, co se na této cestě má odehrávat. Není to lehké, ale od vás se nyní chce, aby se prokázalo co všechno jste ochoten/a vytvořit, udělat pro tuto cestu.

Vy jste v tuto chvíli nastavení na systém…Tak se ukaž, co nabízíš….no a já zde vidím to, že červený koberec se před vámi rozvine až po té, co na tuto cestu vkročíte! Vy nechcete počáteční vklad, ale vyhrát by se vám líbilo 😉

Takže jinak. Jistoty se ukáží a celkem rychle, s tím háčkem, že vy si dopředu bohužel podmínky neurčíte. Důvěřujte procesu🙏. Duben je ještě stále v energii Dřeva a nových začátků. Doporučuji info propojit s kolektivní částí.

Tak co, našli jste své odpovědi?

Těším se na zpětnou vazbu a přeji krásné jarní dny🐣🍀🐰

s láskou předává 💞Pavka Burdová

Pokud se rozhodnete podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…

Není k dispozici žádný popis fotky.

Doporučené články