Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

💥Rozcestník červen 2024

🌺Kolektivní část….
a o čem ten červen pro nás všechny bude?
O pokračování na našich projektech, vizích, plánech, o houževnatosti, chuti či odporu se kterými k daným věcem přistupujeme a v neposlední řadě o ochotě vše zvládnout a projít se ctí a hrdostí v pokoře nám vlastní.
Do elementu ohně🔥 jsme již vkročili…jak se zde cítíte? Kam nebo kterým směrem se rozhořela vámi vybraná jiskra? Samotný element Oheň naleznete v blogu…budeme tu až do poloviny července!
Hned na začátku 6.6 je Blížencové novoluní♊️, kde můžeme pocítit až hmatatelně, co držíme ve svých rukou, nebo čeho se držíme, možná až příliš! Jakou tíhu nesou naše ramena, takže se mohou ozvat šíjové svaly a ano to je hodně o stresových faktorech. No a taky co s lehkostí vydýcháme🌬 nebo naopak co prostě nevydýcháme. Náš zdravotní barometr⏲ je v tomto nekompromisní i když nad ním kolikrát zdárně máváme rukou a říkáme v nadsázce…to bude dobrý!

Kozoroží úplněk♑️ nás potom čeká 22.6 a ten pro změnu prověří jak si stojíme a chceme ustát určité věci v našich životech. Zda se nám pod nákladem nebortí páteř a klouby. Hranice, hlavně v osobních vztazích, nám ukazuje stav naší kůže.
Celkově nám červen v energiích přeje…tedy i my si můžeme přát, tvořit a jako hnací motor bude naše touha toho, či tamtoho dosáhnout.
Tak co, jak moc, kolika procenty toužíte? A co všechno proto jste ochotni udělat?
Dostali jste své odpovědi již v kolektivní části?
Přeji sluníčkové dny a splnění všeho, co si přejete….s láskou 💞předává Pavka Burdová
…a teď k jednotlivým cestám

🌞Cesta č.1

Nezalekli jste se obrázku a vidiny, že budete muset máknout, ale zvolili jste cestu „ Domov“ 💞

Tato cesta vede pro vás známými energiemi✨, víte co děláte, kam směřujete, zbývá si jen pár věcí dovyjasnit🌟

A co to znamená? Mám předat informaci, že strach má velké oči👁 a to je přesně to, co v tuto chvíli vidíte. Máte pocit, že dovyjasňování bude těžké, nad vaše síly a nebo, že vám to dá minimálně zabrat! Ovšem, jde pouze o rozhodnutí a vykročení. V tu chvíli všichni bubáci👿 ztrácí svou hrozivost a vy si uvědomujete, že jste živili strachem něco, co ani nežilo. A když si u toho pojmenujete své vlastní pocity a city, tak je to velká devíza!

Tak co, dostali jste svou odpověď? Těším se na vaše zpětné vazby, ostatně tak jako vždy.

☀️Cesta č.2
Někomu se podařilo vás hodně ranit⚔️💔, no dovolili jste to, stalo se! Už víte, že klepat si popel na hlavu není ta cesta!
V tuto chvíli volíte cestu, která vede k vyléčení těch starých zranění👩‍⚕️ Říct si „co bylo bylo“ a nezabřednout v minulosti. Docílíte to péčí o sebe samé. Dopřejte si čas a oddech.
Barva, která se objevuje na obrázku je oranžová, což je v mé řeči barvička druhé čakry, která má na starosti pánevní dno z pohledu fyzického. V tuto chvíli je více než nasnadě postarat se o své potřeby a opečovávat své Já! Uvědomit si a položit si otázky…. kdo jsem? co jsem? dokážu se za sebe postavit slovem a dát jasně najevo svůj životní postoj? Pánevní dno je totiž sídlem všech nefiltrovaných emocí, které se na dno ukládají. Cesta vede skrze odpuštění a propuštění stavů, vztahů, emocí, křivd a bolístek, které nám již neslouží k dobru, ale zatěžují nás! 💞😇
Takže zde se bude sundávat batoh jménem Minulost. Dovolte to, úleva přijde hned v zápětí.
Držím pěsti!🫶
Tak co, dostali jste svou odpověď? Těším se na vaše zpětné vazby, ostatně tak jako vždy.

🌞Cesta č.3

Právě jste se dostali do místa, které říká…tady je svět ještě v pořádku🙏!

Je tu klid, voní tráva, sluníčko vás prohřívá! No né, že by nebylo co řešit, že? To je vždy a vy to víte. Uvědomujete si všechny svoje stíny🧟‍♀️, překážky na cestě, ale víte kam jdete, kam směřujete🔀, co chcete. Máte na to i sílu💪, chuť👅, odhodlání💞…jen to nechtějte vyřešit vše hned, s myšlenkou, že včera bylo pozdě!😉

Tohle místo vám to říká, nabádá, prostě to neuspěcháte, protože vše má své načasování. Něco půjde přímou cestou➡️, něco půjde trošku oklikou🔁, ale ta cesta stojí za to. Vy už víte, že pokud to nepůjde na přímo, že bude na cestě informace o zákazu vstupu⛔️🔙 nebo zde bude znemožněn průchod. I kdyby to mělo být jen pro ten pomyslný pocit a informaci, která vede k uvědomění, že tady je svět ještě v pořádku! Kdo to může dneska říct? Užijte si to a nespěchejte. Řešení je v tom uvědomění a usebrání sebe sama!💞

Tak co, dostali jste svou odpověď? Těším se na vaše zpětné vazby, ostatně tak jako vždy.

Přeji sluníčkové dny a splnění všeho, co si přejete….s láskou 💞předává Pavka Burdová

Pro podporu mé písemné tvorby finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji🍀

Doporučené články