Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

🍃Rozcestník září 2024🍃

🌈Kolektivní část

Nemusíme smutnit, že jsou prázdniny u konce. Můžeme se těšit na staro-nové výzvy v nových kabátech🧥, tvářících se tajemně. Když se na ty výzvy zahledíme👓, uvidíme, že vše známe, ale je nutné si tím projít. Rychlost záleží na posbíraných zkušenostech. Čím dříve si prozáříme✨ vidění, tím lépe. Ušetříme spousty času. Když budeme lankvarovat🐌, tak se z místa hýbneme dost blbě, nebo vůbec. Směr🔜 je dán a je celkem jasný. Pokud ho nevidíte🫣🤔, doporučuji se naladit…udělat si vizi, aktivovat dávný sen …směr cíl! Na našich cestách, ať jsou jakékoli, se máme radovat, užívat si kroky, smát se, milovat…těšit se💞! Pokud máte na své cestě něco jiného, zapřemýšlejte jak to změníte!? Vše máte ve svých rukách, buňkách…

A co pro nás má luna🌛🌝🌜?

Hned v začátcích kolem 3.9. nás čeká Novoluní v Panně a to znamená, že budeme věci a stránky emocionální i fyzické trávit a stravovat🍲. Což je důležité, aby se naše bříško tvářilo a v konečném důsledku bylo spokojené a v bezpečí😊.

Kolem 18.9 na nás budou působit Rybí🐠🐟, úplňkové energie….a tam nás to bude nutit přemýšlet🧠 o našich dalších krocích👣, také se mohou ozvat různé bolesti nohou. Bohužel či bohudík na přetřes přijde i tvrdohlavost, kterou do toho propůjčí Beránek🐏. Někdy nás kroky vedou poodstoupit, získat nadhled, vyčkat….a někdy si máme věci ustát…a přes to nejede vlak🚂.

✨Ochrannou, silovou energií pro nás v tento měsíc bude Panter…ten nám propůjčí a podpoří v nás dravost, průbojnost💥 a vedení. Energie Pantera nám říká, že jsme odvážnější než si myslíme a že je na čase podstoupit určitá rizika a vystoupit z koloběhu smrádku, ale teplíčka! Odvahu!

Tak co, našli jste své odpovědi již v kolektivní části, nebo v propojení s konkrétní cestou?

A nyní k jednotlivým cestám!

🌿Cesta č.1

Zvolili jste cestu „Nadhledu“👀 a i když se snažíte ukočírovat vše co jde, je toho na vás prostě moc! 😞

Až lehce naivně si říkáte, že se to nějak poskládá, ale na jaký úkor? Kde v tom všem jste vy?🤷‍♀️ Nacházíte se někde pod stohem povinností a jediné o čem to je….. a jsem si naprosto jistá, že to víte….je prosté slůvko NE.

Udělal/a jste rozhodnutí a na jeho základě jste v nějakém vleku událostí nahodile navazujících.☝️

Ta základní myšlenka není špatně, dokonce jste se i hodně nadřel/a, aby to mělo tuto podobu, ale nějaká odbočka↩️ vede přes uvědomění si jakési minulosti. Není to dejavu, ale cosi vám je z minulosti připomínáno a v té minulosti to bylo rozhodnuto srdcem💓 a od srdce💓.

Teď, co přišlo, je proto, aby jste se utvrdili, že rozhodnutí je stejné, protože už tehdy bylo pro vás ochranné. Jen jste se trošku zamotali na ose dobrého skutku a zavděčení se. Proto říkám, že základní linka je v pořádku. Nechcete se přece zavděčovat.

Přestanete se plácat, až si naplno uvědomíte oč jde….a klidně si na to posviťte💡 nebo ukažte prstem☝️. Víte, ono všechno z minulosti nemusí být nutně špatné. Ke starším knihám, písním, filmům se přece také vracíme….hledejte inspiraci.✨

Dostali jste svou odpověď? Pokud máte nejasnosti, propojte info s kolektivní částí.

👑Cesta č.2

Na své cestě jste trošku zpátečníci, nevyužíváte plně potenciálu, který je všude kolem vás.

Jste nerozhodní🙁. To, že si nevěříte a hlasu své intuice nenasloucháte👂, víte…sbíráte razítka a čekáte souhlasná přikývnutí a slova chvály vám barví tvářičky do červena – potřebujete to slyšet z venku.

A přesto všechno to tam máte💞….moudrost, krásu, intuici, sílu…. i když se teď tváříte jako diblík. I pro vás má září hezké věci a tou jednou z nich je info Následuj vedení…pokud není uvnitř vás, tak si zajděte s někým nezaujatým probrat, co je pro vás důležité. Výzvou je aktivovat odvahu a udělat první krok🦵. Ten první krok je celkem zásadní do dalšího života. On vás zbaví těch iluzorních pohledů, nastavení a katastrofických scénářů. Třeba ne zcela, ale tak, že už to nebude fyzicky bolet.

Věřte, že jasnost, přímočarost je u určitých lidí dokonce vyžadována a má se k daleko větší oblibě než vytáčky, okliky a omáčky okolo. Strachy nejsou tedy na místě! Rada – Info propojte s kolektivní částí .

🎍Cesta č.3

Vaše cesta je plná zvratů a přerodů a asi jste z toho pěkně v šoku😳. Proběhla patrně čistka lidí ve vašem okolí. Tou čistkou je myšleno, že se ve vašem životě přestali vyskytovat lidé👨‍👩‍👧‍👦, kteří pro vás již nadále nejsou přínosem. Není to o využívání z jedné nebo druhé strany. Je to o tom, že byl splněn důvod vašeho propojení, spojení a vy jste další prozatím nenašli.

Takže tak jak se ve vašem životě objevili, zase zmizí…když ten onen důvod společně nenajdete. No držet je zuby nehty nemůžete, takže ať roztáhnou křídla🪽 a letí…nebo leťte vy…dopřejte si svobodná nastavení ve vztazích kolem sebe💞. Neuvěřitelná úleva bude následovat ihned po té, co si vše naplno uvědomíte🤯. A potom dojdete kýženého klidu😍…vy už tam směřujete. Jen je vám to líto a stále přicházejí do hlavy ty myšlenky…a proč? …no vždyť….

tyto vnitřní rozhovory jsou vždy vyčerpávající potažmo nekončící, protože jsou stavěné na domněnkách. A jak víte ..na domněnkách si můžete vykonstruovat co chcete, ale ten pravý důvod se nedozvíte, dokud se dotyčného nezeptáte.

Prozatím si z uvedených nabídek můžete zvolit respekt☝️, že bylo zvoleno, že bylo vybráno, že to ten dotyčný prostě tak má a potom následuje smíření a přijetí💞….transformace. Nejste vůbec blbě, jen si dejte čas.

Tak co, našli jste svou odpověď, směr? Těším se na zpětnou vazbu.

Přeji krásné babí léto a splnění všeho, co si přejete….s láskou 💞předává Pavka Burdová

Chcete-li podpořit mou písemnou tvorbu finančním darem, zašlete jakoukoli částku na č.ú.7861060277/0100…děkuji🍀

Může jít o obrázek strom

Doporučené články