Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Zdravím vás, jsem tu s tímto zajímavým jevem. Již delší dobu pozoruji v rozhovorech, článcích, že se lidé zajímají o návody co a jak se svým životem mají dělat. Dotyčný napíše, namluví nějakou svou myšlenku pro posuny na cestě a pod článkem se rozvine diskuze…téměř v každé toto naleznete!

To samotné asi není na škodu, když to dotyčný myslí vážně…nechá se inspirovat. Ovšem má to háček, to co vidím je to, že lidé chtějí návod na lepší, výhodnější, zajímavější, láskyplnější… ale odmítají propustit a uklidit bordel po starém, tlejícím a nefunkčním! Něco v tom smyslu, hele v obýváku mi leží mrtvola, ale toho si nevšímej, jen to překroč a uděláme tu metodu dýchání! Hm, to bude parádička pro čmuch, to bude panečku luftík!

V tu chvíli mi přichází právě náš nadpis! Nelze řešit JAK to udělám, když nevím proč to mám udělat! Ten důvod!!!! Jako bod č.1 si musíme přiznat, že nějak se začít musí i když se nám hoooodně nechce! Bod č.2 je o tom, že si prostě sesumíruji proč to či ono dělám?! Pokud to nevím, neexistuje prakticky žádný návod, protože v reálu vlastně hledám důvody proč to neudělám! Další věc je rozhodnutí …Já chci! Vnitřní odpověď…Protože můžu, protože si zasloužím, protože si za to stojím, protože sem udělala ze svého pohledu maximum, protože miluji, protože už je na čase se ozvat, protože houpat můžou, točit už ne …..vypoťme co jen půjde a každý důvod se počítá! Další věc je zaměření sebe sama na cestu! A zase slyším…no jo, ale jak to mám udělat?

Prostě udělejte krok jinak než jste zvyklí, poskládejte si svůj den jiným způsobem a už to bude pro mnohé velkou výzvou. V tuto chvíli se sem řítí myšlenkově…no jo, ale já musím to, a tamto a ještě taky tohle a v neposlední řadě nesmím zapomenout na toto. A opět jsme našli tisíce důvodu proč změna nejde! My na ní vlastně nemáme vůbec čas!!! Takže je zde opět JAK to mám udělat? A tady se vrátím k rozhodnutí „Já chci lepší bytí a žití!!“

Tak se vás zeptám, proto, abyste se uzdravili… jste ochotni odevzdat svůj osobní štít za kterým se kryjete, zbavit se vlastní neochoty, nemoci…vzdáte se věcí, kvůli kterým jste nemocní?

Mějte krásný den a třeba i s rozhodnutím v to lepší….Pavka

Doporučené články