Telefon

774036344

E-mail

kozorozik@seznam.cz

Otevírací doba

Po - Pá: dle objednání

Tak včera jsme měli pouze fotky a vybírali si cestu. Dnes tu máme kam nás ta cesta v únoru povede. Pevně věřím, že každý najde tu svou odpověď a přeji na té cestě mnoho štěstí, síly a zdraví!

Cesta č.1

Vy, kteří jste zvolili foto č.1 víte, že cesta směřuje mírně do kopce, takže je zapotřebí vyvinout určité úsilí, aby jste došli k vytouženému cíli. Nejste v tom sami, máte zde přítele na kterého se můžete obrátit o podporu. Záměrně nepíši pomoc, protože pomoc nepotřebujete! To co potřebujete je vědět, že ta podpora tu je a je bezpodmínečná! Není to jen, že za předpokladu, že uděláš, tak…..

Člověk, který tu pro vás je, za svou podporu nic neočekává. A to je tuším dobré vědět. Takže stačí si věřit a vynaložené úsilí se vyplatí, ale už vykročte. Příležitost je časově omezená, nebude tu věčně!

Cesta č.2

Tento výběr je zkratka! Ne ve smyslu…Je to sice dál, zato horší cesta….Ale opravdu vás dovede na novou cestu. Ovšem, je zde jedna věc a tou je strach. No ano a je váš! Ne sousedky, ne kamarádky, ne kolegy v práci…je váš. První krok přiznat si ho, druhý krok zvednout hlavu a čelit mu. Nedávno jsem na fb psala krásný citát….Jednoho dne Strach zaklepal na dveře….Odvaha šla otevřít a nikdo tam nebyl! Tak to je přesně ono. Cesta je pro vás připravená, takže co?..smíte si vybrat, zvolíte cestu strachu a půjdete velkou oklikou, takže tam kde byste byli za měsíc zkratkou, budete třeba až za rok tou oklikou!? Ano není to o tom, že vám to uteče, neuteče, ale zapomínáte na jednu jedinou věc a tou je čas. Máte zde jen jeden čas. Čas, který strávíte tím, že se budete čehosi obávat je také váš a ve finále zjistíte, že čelit něčemu, nebolí! Možná pocítíte i hrdost, že jste se odhodlali a vše zvládli! A zakončíme touto větou, kterou jsme slýchali už jako děti….“Kdo se bojí, nesmí do lesa!“

Cesta č.3

Viditelnost dopředu, dozadu, doprava i doleva, směr jasný a je zde i světlo – Slunce. Přítel na vás už netrpělivě čeká, takže sami bez podpory nejste. Tato cesta je o uvědomění, vede totiž kolem hnoje a ten hnůj je vámi úhledně zarovnaný do jakési přijatelnosti. Vy víte, že kolem musíte, a je na vás, co si vyberete….jsou tu totiž možnosti, min.2 a to

– necháte se hnojem ovlivnit a na základě toho přizpůsobíte svůj život okolnostem, že to tam je a hooodně to smrdí. Ve finále jste zvolili smrádek, ale teplíčko! Přijměte i zodpovědnost za to, že jste se nechali otrávit.

– možnost č. dvě je naprosto jasná ….vše použijete jako hnojivo, výživu pro svůj posun, růst, jak chcete! Může se i říci, poučit se z předchozích nezdarů a netopit se ve sračkách. Netvrdím, že to bude snadné, to v žádném případě. Všechno jde, když se CHCE!

Tak a to je vše! S láskou Pavka

Doporučené články